Bejelentés


Arany Horda Réme kennel Közép ázsiai-juhász kutya kennel. Central asian ovcharka


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üdvözlök mindenkit az Arany Horda Réme kennel honlapján!

Látogass el you tube csatornára vagy a facebook-ra is és nézd meg az Arany Horda Réme kennel videóit  vagy albumait !Smile A linkeket megtalálod a videó linkek menü oldalon !!!

Gyerekkorom óta voltak kutyáim, volt amikor egyszerre több is. Volt keverék kutyám, pumi, német juhász majd kuvasz. De komolyabban 2008 őszén kezdtem el kutyázni amikor egy csupa szív Cane Corso kölyök érkezett hozzánk, Feszti. Vele kezdtünk el kiállításokra járni. A bírák által ismeretlenül  is meglehetősen eredményesen. Szuka létére háromszor még Hungária Fajta Győztesek is lettünk ! Az "A" alom az ő nevéhez fűződik. 2009 tavaszán érkezett kennelünkhöz (aminek a neve az Arany Horda Réme már sokat sejtetően már a Közép ázsiai-juhászhoz kötődik) Asian Spirit Baygush.Én ekkor már tudtam hogy ezzel a kemény de nagy szivű fajtával fogok a jövőben foglalkozni! Ekkor már volt tapasztalatom a kiállításokról, de ebben a fajtában mégis ismeretlen voltam.Ennek ellenére mivel remek kutya volt a kezemben, ő vele is kétszer lettünk Hungária Fajta Győztesek méghozzá 30-35 fős létszámnál, ami mostanában nagyon ritka! Kennelünk fog még ázsiákkal szaporodni, nem feltétlenül a létszám a fontos hanem a hozzáállás! Tenyésztésben a célunk az egészség, a vézen, és nem utolsó sorban a szemnek is tetsző külalak! Kennelünk szemléletében fontos hogy egy ázsiának legyen egy tekintélyes megjelenése, ami viszont együtt jár a megfelelő tömeggel és marmagassággal! A tenyésztést csak diszplázia szűrt, egészséges kutyákkal tudjuk elkébzelni. Ennyit elöljáróban, hasznos időtöltést kívánok a honlap látogatása közben!

Üdvözlettel: Borbély István és Borbélyné Anett kennel tulajdonos.

Welcome Arany Horda Réme kennel from Hungary!

Breding healthing pups and beautiful appearance. It is believed to be the prestigious Central Asia proper weight ana height.The breeding dogs are using ONLY Dp. Useful for your stay in website visitors!

Sincerely, the kennel owner István Borbély and Anett Borbélyné.

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!